Política 03/07/2018

Txell Bonet i Anna Forn denunciaran la situació dels presos polítics a Westminster

Aquesta conferència serà la primera que faran familiars dels presos poc després que hagin sigut traslladats

Acn
1 min
Txell Bonet en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa companya de Jordi Cuixart, Txell Bonet, i la filla de l'exconseller d'Interior Joaquim Forn, Anna Forn, exposaran la situació dels presos polítics al Parlament britànic dimarts vinent. Aquesta visita a Londres es produirà uns dies després del trasllat dels presos a Catalunya.

Segons l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'acte comptarà amb la presència del grup interparlamentari sobre Catalunya de la cambra, que està integrat per diputats del Partit Nacionalista Escocès, diputats laboristes i el Plaid Cymru, del País de Gal·les, entre d'altres. L'objectiu d'aquesta presentació és denunciar "la situació repressiva dels empresonats i exiliats" a l'estat espanyol.

Aquesta serà la primera conferència a l'estranger de familiars dels polítics catalans presos poc després del seu trasllat a Catalunya. Està previst que Cuixart dormi demà mateix a la presó de Lledoners, al Bages. Per la seva banda, Forn encara haurà d'esperar una mica més per ingressar al mateix centre penitenciari, ja que fins aquest dimarts el jutge Pablo Llarena no ha donat el vistiplau al trasllat.

stats