El turisme actiu es converteix en la principal demanda de Menorca a la B-Travel

Els visitants n'han valorat altres aspectes com la geologia, el patrimoni prehistòric o la cultura de la paret seca

El camí de Cavalls i les possibilitats que ofereix Menorca en la pràctica esportiva i natural han estat les principals demandes que ha recopilat la Fundació Foment del Turisme de Menorca a l'última edició de la B-Travel a Barcelona. Així, el senderisme, el 'trail', el cicloturisme i les rutes a cavall han obtingut una gran resposta en aquest certamen turístic. 

D'altra banda, s'ha registrat un elevat nombre de peticions d'informació sobre allotjaments. Els visitants han valorat de Menorca altres aspectes com la geologia, el patrimoni prehistòric o la cultura de la paret seca. Cal remarcar que el públic que ha assistit a la B-Travel és coneixedor de les particularitats de Menorca. D'aquesta manera, s'ha interessat per l'oferta de serveis turístics, turisme actiu i de naturalesa, així com l'àmbit cultural i gastronòmic. 

La participació de Menorca en la B-Travel de Barcelona respon a l'estratègia de la Fundació Foment del Turisme per posicionar l'illa com una destinació idònia per a l'oci i la pràctica de l'esport a l'aire lliure, una idea basada en la riquesa ambiental que té com a objectiu diversificar l'oferta per atreure un turisme més qualitatiu.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF