Política 25/04/2019

Puigdemont inclou tres mallorquins a la llista per a les eleccions europees

Es tracta de la filòloga Antònia Font, l'exprofessor de la UIB Joan Mir i Mònica Pastor, funcionària del Parlament i viuda del poeta Guillem d'Efak

Ara Balears
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la nit del 21-D a Brussel·les.

PalmaTres mallorquins van a les llistes per a les eleccions europees de Junts per Catalunya-Lliures per Europa, el projecte polític que l'expresident de la Generalitat catalana Carles Puigdemont i l'exconseller d'ERC Toni Comín varen presentar com a prova que la unitat de l'independentisme és possible. L'expresident s'hauria interessat a incloure candidats de Mallorca a la llista.

Segons ha avançat l''Última Hora', es tracta de la filòloga Antònia Font (qui dona nom al grup musical mallorquí), l'exprofessor de la UIB Joan Mir i Mònica Pastor, funcionària del Parlament i viuda del poeta Guillem d'Efak. Els candidats van en els llocs 8, 30 i 51, respectivament. Aquest dijous, Ciutadans i el Partit Popular han impugnat a la Junta Electoral Central la candidatura de Puigdemont, Comín i Ponsatí a les europees, argumentant que no s'hi poden presentar perquè estan "fugats" i no estan inscrits al Cens Electoral de Residents Absents (CERA).

stats