Política 01/10/2019

Maite Torrent serà la candidata del PP Menorca al Congrés dels Diputats el 10-N

Aurora Herráiz repetirà com a opció dels populars al Senat

Iván Martín
1 min
Maite Torrent ha rebut el suport de la junta insular del PP celebrada a Alaior.

MaóLa junta insular del Partit Popular ha decidit que siguin Aurora Herráiz i Maite Torrent les candidates al Senat i el Congrés dels Diputats, respectivament, amb vista a les pròximes eleccions generals del 10-N. Herráiz repeteix com a opció dels conservadors després de perdre aquesta cambra a mans de la socialista Carme Garcia Querol. La novetat la trobam al Congrés dels Diputats, perquè Torrent substituirà Ana Noval, que ha renunciat per motius personals i laborals.

Maite Torrent va ocupar el número sis en la candidatura de Balears per als darrers comicis. La presidenta del PP Menorca, Coia Sugrañes, avala la que va ser delegada d’Educació a l’illa. Ambdues candidatures han rebut el suport unànime de la junta insular. D’altra banda, el regidor a l’Ajuntament d’Alaior, Cristòbal Marquès, repetirà com a suplent al Senat, així com Begoña Josué. Al Congrés, Llorenç Cardona ocuparà la sisena posició, Begoña Mercadal la tercera i Beatriz Estopiñán la setena, com a suplents.

Coia Sugrañes ha assegurat que el PP encara les pròximes eleccions amb confiança: “Sortim amb la moral alta i percebem la il·lusió de la nostra gent”. En referència a la campanya electoral, Sugrañes s’ha referit al líder dels populars, Pablo Casado: “Tenim ganes de convèncer tots els menorquins de la urgència que representa per a l’estat espanyol l’elecció de Casado, perquè amb Pedro Sánchez tots són promeses incomplertes per a les Balears en general i Menorca en particular”.

stats