Política 28/06/2022

Susana Mora admet que Mobilitat no funcionava "des de l'inici del mandat"

Reconeix que la reducció de les freqüències del Jaleo Bus ha evidenciat les dificultats de gestió de la conselleria

Iván Martín
1 min
Susana Mora en una compareixença pública.

MAÓLa presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha signat aquest dimarts el cessament de la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i ha admès que aquest departament ha tingut problemes de gestió "des d'inicis de mandat": "És cert que hi ha hagut problemes de gestió en el Departament de Mobilitat i Carreteres des de principis de mandat, que han suposat diferents reunions a la reconducció dels temes".

D'altra banda, Mora ha reconegut que la reducció de les freqüències del Jaleo Bus "evidenciava les dificultats de gestió de la conselleria", a més de fer-se posteriorment una reunió amb Més per Menorca en què es va traslladar la preocupació de la presidenta: "Vaig reunir-me amb Francesca Gomis i li vaig demanar que prengués una decisió". I afegeix: "Tot i que passava per un cessament sobre la seva figura, vaig entendre que no era una sortida digna per a una persona que ha intentat fer-ho de la millor manera possible i va decidir dimitir".

Finalment, la màxima responsable política de l'illa ha assegurat que els motius de salut que va esgrimir Gomis a la carta de renúncia "són reals".

stats