Política 08/07/2018

Seguidors d'extrema dreta intenten boicotejar un acte de Joan Tardà al País Valencià

El dirigent independentista ja va patir una situació semblant a Vinaròs i Benicarló

Ara
1 min
Seguidors d'extrema dreta intenten boicotejar un acte de Joan Tardà a Barxeta

ValènciaEl dirigent d'Esquerra Republicana de Catalunya Joan Tardà ha tornat a patir l'intent de boicot de seguidors de formacions d'extrema dreta al País Valencià com Defenem Valéncia, que es van concentrar ahir a les portes de la Casa de la Cultura de Barxeta (la Costera), on el diputat al Congrés va participar en un acte sobre el paper del 'Municipalisme en la construcció del país'.

Assistents a la xarrada sobre municipalisme organitzada per Esquerra Republicana del País Valencià a Barxeta

Tardà, que ja va patir aquesta situació a Vinaròs i Benicarló (Baix Maestrat), va denunciar els fets al seu compte de Twitter, on va lamentar que "els fatxes hagin intentat impedir que el republicanisme valencià s'expressés lliurement" i va defensar: 'Contra la intolerància, llibertat! Visca la República!" Amb tot, el polític independentista es va felicitar per la gran assistència de públic a la xerrada.

L'acte, en què el dirigent d'ERC va participar juntament amb el president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, i el regidor de Barxeta, Dàrius Tortosa, va necessitar la intervenció de la Guàrdia Civil i la Policia Local que van protegir els assistents dels manifestants que es van concentrar a la porta de la Casa de la Cultura.

stats