Eleccions municipals 2023
Política 18/12/2022

Sara Barceló i Jerònia Bonnín seran les caps de llista per la CUP-Crida per Palma

Es defineixen com "l'única força netament independentista que es presentarà a les properes eleccions a Cort"

ARA Balears
2 min
Sara Barceló i Jeronia Bonnín seran les caps de llista per la CUP-CRIDA PER PALMA a les properes eleccions municipals.

Sara Barceló i Jerònia Bonnín seran les caps de llista per la CUP-Crida per Palma a les pròximes eleccions municipals. "És hora de construir una alternativa política per a la nostra ciutat", han assegurat. Les dues candidates han estat presentades aquest dissabte per Laura Dorado, qui fou la segona candidata de la Crida per Palma als comicis municipals de 2019. Ambdues candidates han anunciat quines seran les línies mestres de la seva candidatura, que han definit com a "coral i arrelada als moviments socials de Palma".

Barceló ha destacat que la CUP-Crida per Palma serà "l'única força netament independentista que es presentarà a les properes eleccions a l'Ajuntament de Palma", a més de "l'única candidatura d'esquerres que no accepta les normes de joc de la Constitució de 1978". També ha destacat que les portes de la CUP-Crida continuen obertes "a totes les persones que volen una transformació real de Palma".

Bonnín ha donat algunes pinzellades del programa amb el qual la CUP-Crida per Palma anirà a les properes municipals. Accés a l'habitatge, defensa de la llengua catalana, antifeixisme, canvi de model econòmic i gratuïtat dels serveis públics han estat els eixos principals de la seva intervenció. "Volem ser una candidatura al servei de la majoria treballadora d'aquesta ciutat", ha concretat.

Acompanyades d'una vintena de militants i simpatitzants de la CUP-Crida per Palma, les dues candidates han presentat la seva formació com "una alternativa al pacte PSIB-MÉS-Podem", han avançat que no seran "la crossa del PSOE" i han reivindicat "una esquerra que transforma i no es limita a gestionar". Han donat per finalitzada la roda de premsa anunciant que en els pròxims mesos es farà pública la resta de la llista, a més del programa integral amb el qual la CUP-Crida anirà als propers comicis locals.

stats