Política 01/03/2022

Sandra Fernández serà la representant de les Balears per organitzar el congrés del PP a Sevilla

Així ho ha informat Prohens, que apel·la a una unitat del seu partit que “feia 10 anys que no es veia”

1 min
Sandra Fernández durant un ple del Parlament, a una imatge d'arxiu

La secretària general del PP a les Balears, Sandra Fernández, serà la representant de les Balears en l'organització del congrés extraordinari del PP que es durà a terme a Sevilla el 2 i 3 d'abril per escollir un nou president del partit. D'aquesta manera, Fernández treballarà, juntament amb l'eurodiputat Esteban González Pons en la gestió de l'acte. Així ho ha explicat la presidenta del PP balear, Marga Prohens, aquest dimarts en declaracions als mitjans de comunicació.

Pel que fa a la celebració d'aquest congrés, que s'ha consensuat aquest dimarts a Madrid per part de la junta de l'Estat del PP, Prohens ha assegurat que una delegació balear es traslladarà a la capital andalusa per "fer sentir la veu del partit popular regional" i, a més, per defensar la candidatura d'Alberto Núñez Feijóo com a successor de Casado.

A banda d'això, Prohens ha reconegut una vegada més que el seu partit "no va estar a l'altura de les circumstàncies" durant la crisi de les darreres setmanes generada a la capital espanyola. Preguntada pels periodistes sobre la seva reacció, ha assegurat que abans de fer qualsevol declaració va preferir "escoltar les bases i els afiliats, a qui es deu". "Si això no casa amb els temps dels mitjans de comunicació, hauran d'aprendre que jo funcion així", ha dit.

La presidenta del PP balear ha insistit en la unitat del partit popular a les Balears "que no es veia des de fa 10 anys". Així ho ha apuntat en les declaracions als mitjans de comunicació durant l'acte de commemoració del Dia de les Illes Balears, que s'ha celebrat aquest dimarts al Parlament.

stats