Menorca
Política 31/01/2024

El PSOE de Menorca acusa Vilafranca de voler incorporar Vox al govern a canvi de pressupostos

Els socialistes consideren que la crisi de la ultradreta debilita el president i posa en evidència la "seva incapacitat per governar"

ARA Balears
1 min
Maite de Medrano (Vox) entrega el bastó de comandament a Adolfo Vilafranca (PP).

PalmaEl PSOE de Menorca ha denunciat que el president del Consell, Adolfo Vilafranca, cerca readmetre Vox en el seu govern a canvi d'aprovar els pressupostos de 2024, en "un nou canvi de rumb que expressa la falta de lideratge polític", ha assenyalat el grup socialista. Segons han denunciat, la crisi política que travessa la formació d'ultra dreta a les Balears debilita el president Vilafranca i posa en evidència la seva "incapacitat per governar".

En aquest sentit, asseguren que, recentment, el president ha admès la possibilitat de reincorporar la consellera Maite de Medrano al seu govern "a canvi de suport en els pressuposts", atès que, al seu parer, "prefereix el caos a la moderació i això tindrà conseqüències", han advertit. Finalment, el PSOE ha instat el president a evitar que la crisi de Vox "traspassi les fronteres del Parlament". "Demanam sentit comú, responsabilitat i altura de mires perquè la gran perjudicada per aquest nou canvi de rumb serà Menorca", ha dit.

stats