Política 07/11/2019

El PSOE es compromet a assolir l'objectiu de zero residus el 2050

Els socialistes volen impulsar les lleis de canvi climàtic i de plàstics d'un sol ús a escala estatal

Ara Balears
1 min
Cosme Bonet, Francina Armengol i Susanna Moll han presentat les propostes mediambientals del PSIB a Inca

PalmaEl PSIB-PSOE ha anunciat que impulsarà dues grans lleis a escala estatal després de les eleccions del 10 de novembre: la llei de lluita de canvi climàtic i transició ecològica i la llei per a l'eliminació dels plàstics d'un sol ús. De fet, els socialistes s'han compromès a assolir l'objectiu de zero residus l'any 2050.

Els candidats del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, i la secretària general del partit, Francina Armengol, han explicat les principals propostes relatives al canvi climàtic dels socialistes per al 10 de novembre aquest dijous a Inca.

"El Partit Socialista té un projecte clar de protecció del medi ambient i de sostenibilitat econòmica, social i ambiental", ha posat en relleu Armengol, qui també ha fet una crida perquè diumenge hi hagi una gran mobilització per fer possible un govern progressista que "tiri endavant els projectes que també tenim a la Comunitat Autònoma respecte de la transició ecològica".

Segons Cosme Bonet, les Illes Balears "lideren la lluita contra el canvi climàtic i aquest és el model que volem exportar a tot l'Estat". El candidat socialista també ha avançat que l'esborrany d'aquesta llei ja està pràcticament enllestit i que tan aviat com es posi en marxa la legislatura, s'iniciarà el procediment parlamentari.

stats