Partits
Política 22/09/2023

El PSOE de Calvià reclama que es faci públic l'acord de legislatura del PP i Vox

La formació exigirà en el pròxim ple municipal que publiquin i informin la ciutadania sobre el presumpte acord programàtic

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Calvià

PalmaEl PSOE de Calvià ha anunciat aquest divendres que reclamarà a l'equip de govern del municipi, en el pròxim ple municipal, que publiqui i informi la ciutadania sobre el presumpte acord programàtic de legislatura 2023-2027. "De moment, i més de 100 dies després, només coneixem el repartiment de cadires i de contractes d'assessors, i res del que es degué pactar sobre polítiques i actuacions. A veure si és que no existeix i només es varen repartir cadires i assessors", han assenyalat en una nota de premsa.

En aquest sentit, la formació ha indicat que quan es produeix un pacte de govern que suma dues o més forces i diversos programes "el que és lògic és que aquests acords, que marquen les polítiques d'una legislatura, es concretin per escrit i es donin a conèixer a la ciutadania del municipi". "Calvià ha de ser informat que han pactat la dreta i la ultradreta, saber què volen fer en temes tan transcendentals com ocupació, territori i Pla General, turisme, infraestructures o emergència climàtica", ha expressat el portaveu socialista al municipi Alfonso Rodríguez, que ha afegit que "ni tan sols el batle va donar pistes en la presa de possessió". "Em sembla que cada un farà el que vulgui sense que hi hagi un projecte estratègic comú per Calvià. I si n'hi ha, que el publiquin", ha conclòs.

stats