Política 07/02/2022

El PSIB critica el vot en contra del PP a la reforma laboral

El portaveu socialista, Alfonso Rodríguez, reclama saber per què els populars no han donat suport a la mesura

ARA Balears
1 min
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez.

"Hi ha certs temes sobre els quals la dreta a penes vol parlar perquè el que està passant aquest mes no hauria passat mai amb la dreta governant", ha afirmat avui el portaveu del PSIB, Alfonso Rodríguez, qui ha criticat el PP pel seu vot en contra de la reforma laboral, aprovada la setmana passada en el Congrés dels Diputats, segons ha informat Europa Press.

Rodríguez, abans de la Comissió Permanent de l'executiva socialista balear, ha reclamat saber el motiu pel qual els 'populars' no van donar suport a la convalidació del Real Decret Llei, que afectarà 55.000 treballadors de les Illes, a més de la pujada de les pensions, que repercuteix en un total de 200.000 jubilats balears. "El que succeït aquest darrer mes suposa avenços molt notables per a la ciutadania de les Illes i de tot l'Estat", ha destacat.

A més, el portaveu socialista ha destacat la possibilitat de tornar a augmentar el Sou Mínim Interprofessional, que "pot ser una fita històrica". "La dreta deia que això suposaria la impossibilitat de generar feina i és just el contrari, perquè tenim tres mesos seguits amb més ocupació que el 2019 i amb uns nivells d'atur més baixos que fa 14 anys", ha defensat Rodríguez.

stats