Política
Política 03/08/2023

El PSIB exigeix al PP que expliqui la "confusió" generada amb el carril Bus-VAO a la Comissió de Mobilitat

Els socialistes consideren imprescindible que el conseller Rubio aclareixi "tots els dubtes"

ARA Balears
1 min
Després del 24-M, el Consell de Mallorca ha quedat en un paper secundari.

PalmaEl PSIB al Consell de Mallorca ha registrat la petició de convocatòria de la Comissió de Mobilitat de la institució insular, amb motiu de la "confusió pública" generada en relació amb el carril Bus-VAO. Segons ha dit el Grup Socialista aquest dijous en un comunicat, s'ha causat una "confusió pública" des de dilluns passat sobre els passos que estaria executant la institució insular per a l'eliminació del carril i, més en concret, per les declaracions públiques fetes pel responsable del departament, Fernando Rubio.

"La difusió de dades discordants i confuses amb l'objectiu de desprestigiar l'anterior govern del Consell ha generat polèmica, tenint en compte que algunes de les observacions de Rubio han obtingut el desmentiment directe de fonts del mateix Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, i de la Direcció General de Trànsit (DGT)", han manifestat des del grup de consellers i conselleres del PSIB.

Així han dit que "en cap cas ha rebut informació per cap dels conductes oficials de la Institució de la tramitació iniciada, ni tampoc de l’informe intern signat el passat dia 1 pel coordinador del Servei d’Infraestructures del Consell, sobre el funcionament de la mesura".

Per tot això, el PSIB ha considerat "imprescindible i necessari" que Rubio es posi a disposició de la Comissió de Mobilitat "al més aviat possible" per aclarir els "tots els dubtes" generats per la seva actuació amb relació a l'eliminació del carril Bus-VAO.

stats