Estalvi energètic
Política 25/08/2022

El PSIB i el PP s'enfronten pel decret d'estalvi energètic

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha lamentat la posició del PP i Margalida Prohens ha assegurat que és un decret "improvisat"

ARA Balears
1 min
Les mesures d'estalvi energètic inclouen posar l'aire condicionat a 27 graus.

PalmaEl Congrés ha convalidat aquest dijous el decret d'estalvi energètic amb 187 vots a favor, 161 en contra i una abstenció. Encara que la votació en contra del PP no ha sorprès, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha lamentat la seva posició i, a través de les xarxes, ha demanat que el partit "recapaciti, que pensi en la gent".

A més, ha criticat que aquest vot ha anat en contra del que el mateix líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, va proposar en un moment determinat.

Davant d'això, la presidenta del PP balear, Margalida Prohens, ha justificat el seu vot en contra del decret i ha assegurat que "defensam la necessitat que n'hi hagi un i així ho hem demanat, però no aquest". A més, Prohens ha remarcat que ha estat "fruit de la improvisació".

En aquest sentit, ha tornat a criticar que el decret "s'ha fet de manera unilateral, sense consens entre comunitats i sense tenir en compte les particularitats de les Illes".

stats