PSIB
Política 16/03/2024

El PSIB de Palma reuneix el Consell Polític per preparar les eleccions de 2027

La formació ha aprovat la remodelació de la comissió executiva dels socialistes de Palma

ARA Balears
2 min
El secretari general, José Hila

PalmaEls socialistes de Palma han reunit aquest dissabte el seu Consell Polític, el principal òrgan del PSOE entre congressos, per afrontar el repte de tornar a governar el 2027.

En un comunicat, el PSOE Palma ha informat que aquest dissabte ha reunit el seu Consell Polític, òrgan en el qual s'ha aprovat la remodelació de la comissió executiva dels socialistes de Palma per reforçar el treball dels qui formen part d'aquest partit davant el repte de tornar a governar la ciutat l'any 2027.

El secretari general del PSOE Palma, José Hila, ha intervingut en la reunió per fer una anàlisi de la situació política actual, exposant les línies generals de treball del partit en aquests mesos després de les eleccions del 2023 i denunciant la deriva i les conseqüències dels governs del PP a Palma, Mallorca i les Balears.

Hila ha lamentat que "el PP només cerca crispació i", per aquest motiu, ha afegit, els 'populars' "només cerquen desacreditar Francina Armengol, criticar la gestió dels governs anteriors i l'executiu d'Espanya de Pedro Sánchez". Així mateix, el secretari general del PSOE Palma ha fet referència a la problemàtica actual d'accés a l'habitatge a la ciutat i ha demanat que el PSOE treballi en una bona proposta d'habitatge.

Per part seva, la portaveu socialista a l'Ajuntament de Palma, Rosario Sánchez, ha explicat als militants socialistes el treball del grup municipal liderant l'oposició al batle Martínez, al pacte PP-Vox i presentant el PSOE Palma com "l'única opció alternativa" al govern de dretes de Palma.

Sánchez ha explicat que els socialistes treballen "per fer front a aquest govern de retrocessos socials, de paràlisi i deixadesa i de falta de transparència". La portaveu socialista ha criticat que "Martínez es dediqui únicament a enviar cartes, a criticar la gestió anterior i el govern d'Espanya i a renunciar a tots els projectes de Palma que tenen el segell socialista i que s'ha de reclamar que es recuperin perquè són bons per a Palma i els seus veïns". El Consell Polític del PSOE Palma ha aprovat també aquest dissabte una proposta de resolució de suport a la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Congrés, Francina Armengol, davant els atacs que està sofrint per part de PP i Vox.

stats