Política 23/05/2022

El PSIB obre una oficina parlamentària a Palma per traslladar a Brussel·les les prioritats dels ciutadans illencs

L'eurodiputada socialista Alícia Homs ha inaugurat aquest dilluns la nova seu

ARA Balears
2 min
L'eurodiputada socialista Alícia Homs durant la inauguració

PalmaEl PSIB ha obert aquest dilluns oficina parlamentària a Palma amb l'objectiu de continuar traslladant a Brussel·les les prioritats dels ciutadans de les Illes Balears. L'eurodiputada socialista Alícia Homs ha estat l'encarregada d'inaugurar la nova seu socialista a Ciutat i ha destacat que l'objectiu socialista és que es converteixi en un dels principals instruments dels ciutadans a les Illes per fer sentir la seva veu a les institucions europees.

En aquest sentit, Homs ha explicat que l'horari de l'oficina parlamentària serà de dilluns a divendres de les 9 a les 15 hores i els capvespres per a cites prèviament concertades. A més, el seu equip ha obert una bústia electrònica (hola@aliciahoms.es) on els ciutadans i les organitzacions podran demanar cita i ha anunciat que impulsarà noves activitats i trobades les pròximes setmanes i mesos. L'eurodiputada ha destacat que amb aquesta nova seu "volem consolidar-nos com un instrument útil a Brussel·les al servei dels ciutadans, les organitzacions socials i els emprenedors de les Illes. La veu de les Balears s'ha de continuar sentint a l'Europarlament".

Aquest dilluns ja s'ha fet el primer acte oficial a l'oficina parlamentària de Palma. L'eurodiputada socialista s'ha reunit amb Lorenzo Navarro i José Luís García, secretaris generals d'UGT i de Comissions Obreres a les Balears, i per a l'horabaixa ha organitzat també una trobada d'escolta activa en què ha participat una representació plural de les institucions i la societat balear, com el batle de Palma, José Hila; el conseller de Fons Europeus Universitat i Cultura, Miquel Company; el secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears i diputat autonòmic, Ares Fernández, i el president dels Joves Empresaris de Balears, Gori Jaume.

"Més de la meitat de les normes que ens afecten venen d'Europa. Balears ha de continuar estant present als principals debats que hi ha a les institucions europees i per això hem volgut obrir aquest nou canal directe de comunicació de Palma a Brussel·les", ha sentenciat l'eurodiputada durant la inauguració.

stats