Política 18/06/2022

El PSIB d'Andratx demana una reunió del Pacte per "reconduir la situació"

El PP es planteja una moció de censura

ARA Balears
1 min
El secretari general dels socialistes d'Andratx, Toni Bordoy.

PalmaEl PSIB d'Andratx ha demanat aquest dissabte als seus socis de govern que es convoqui una reunió del Pacte per tal de "reconduir la situació de l'ajuntament municipal i garantir que es podrà continuar fent feina pels andritxols". Segons han explicat, a través d'un comunicat, el secretari general dels socialistes a Andratx, Toni Bordoy, ha parlat amb els representants de El Pi i MÉS per tal de resoldre el problema i poder continuar fent feina conjunta pel municipi.

Aquesta convocatòria arriba després de l'Assemblea extraordinari dels militants socialistes del municipi que s'ha celebrat aquest dissabte on han remarcat que el PSIB té la responsabilitat de "fer tot el possible" per garantir la governabilitat i poder mantenir el Pacte i continuar lluitant pels interessos de tots els residents del municipi.

El PP es planteja una moció de censura

Durant la jornada d'aquest divendres el Partit Popular d'Andratx va anunciar que ha iniciat una ronda de contactes amb els partits que, ahir, varen donar suport a la moció de reprovació del batle socialista, Toni Mir, per valorar la presentació d'una moció de censura després que el primer edil no hagi presentat la seva dimissió.

En aquest sentit, els populars han defensat que han pres aquesta decisió "per responsabilitat", ja que el batle no presenta la seva dimissió.

stats