Política 21/04/2022

El PSIB farà el Consell Polític el 7 de maig, el màxim òrgan de decisió entre congressos

La Comissió Executiva socialista ha aprovat també una proposta de resolució per suportar els paquets de mesures estatal i autonòmic contra la crisi econòmica

ARA Balears
1 min
Reunió de la Comissió Executiva del PSIB

PalmaEl PSIB farà el pròxim 7 de maig el seu Consell Polític, màxim òrgan de direcció entre congressos, amb el qual donarà per finalitzat el procés de renovació de càrrecs directius iniciat el desembre. Així ho ha explicat aquest dijous el secretari d'Organització de la formació, Cosme Bonet, després de la reunió de la Comissió Executiva del partit, que ha aprovat la convocatòria. Bonet ha ressaltat la unitat i la cohesió amb les quals s'ha desenvolupat la renovació de càrrecs en els diferents nivells, autonòmic, insular i local.

El secretari d'Organització socialista ha assenyalat que després de dos anys en què "s'ha demostrat la capacitat de gestió i treball al servei de la ciutadania" ha arribat el moment de "canviar el xip" amb la mirada posada en la pròxima campanya electoral prèvia a les pròximes eleccions. En aquest sentit, ha insistit que el PSIB afronta el pròxim procés electoral amb la intenció de renovar mandats en totes les institucions i ajuntaments en les quals governa "per poder continuar defensant un projecte polític majoritari en la societat de les Balears".

A més, la Comissió Executiva d'aquest dijous ha aprovat una proposta de resolució de suport als paquets de mesures tant estatal com autonòmic per pal·liar l'impacte de la guerra. En aquest sentit, Bonet ha lamentat que aquests plans no s'hagin pogut aprovar per unanimitat i ha criticat que "la ultradreta estigui més interessada a alimentar la inseguretat i les fake news". També ha criticat que el PP, com a solució, "només s'aferri a la seva proposta d'abaixar impostos".

stats