Política 19/04/2019

Prohens: "Aprovarem una llei de creixement empresarial que afavoreixi l'empresa familiar i el producte tradicional"

El PP impulsarà una llei que redueixi burocràcia i fiscalitat per facilitar que les empreses familiars puguin continuar creixent i desenvolupant la seva activitat "durant moltes més generacions"

Ara Balears
1 min
Imatge de Marga Prohens a la pastisseria Can Pomar

PalmaLa candidata del PP a les eleccions generals del 28 d'abril, Marga Prohens, ha visitat aquest divendres la pastisseria Can Pomar, a Campos, acompanyada del batle del municipi, Sebastià Sagreras; la candidata al Consistori, Xisca Porquer, i el president local de la formació, Jaume Vidal. Prohens ha afirmat que "en aquesta campanya atípica, que Pedro Sánchez ha fet coincidir amb la Setmana Santa, volem estar al costat de les nostres tradicions" i ha assenyalat que "des del Partit Popular donam suport al producte tradicional i a l'empresa familiar".

La candidata popular ha recordat que "la setmana passada ens vàrem reunir amb l'Associació d'empreses familiars per manifestar el nostre compromís amb el sector i avui hem volgut visitar un negoci tradicional, que té 117 anys d'antiguitat, que va per la cinquena generació i que té unes particularitats específiques i unes necessitats especials amb les quals la nostra formació està sensibilitzada".

Prohens ha apuntat que "a Balears, el negoci tradicional representa aproximadament un 90% de les empreses i genera un 90% de l'ocupació privada, de manera que des de les administracions hem de donar suport i facilitats per al seu desenvolupament" .

En aquest sentit, Prohens ha anunciat que el PP aprovarà una llei de creixement empresarial que redueixi burocràcia i fiscalitat per facilitar que les empreses familiars puguin continuar creixent. "És important tenir un pla de suport a l'empresa familiar, donar-los eines que afavoreixin el desenvolupament de la seva activitat durant moltes generacions més", ha dit la candidata.

Finalment, Prohens ha destacat el compromís de Pablo Casado amb un REB just per a Balears i dotat econòmicament, "que possibiliti que les nostres empreses siguin igual de competitives que la resta de negocis d'Espanya".

stats