Partits
Política 31/12/2022

Prohens sobre el discurs d'Armengol: "És una mostra de la seva absoluta desconnexió i el 2023 serà l'any del canvi"

D'altra banda, la coordinadora de Ciutadans ha remarcat "la manca d'autocrítica" en la intervenció de la presidenta

ARA Balears
2 min
La presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, valora el discurs de Cap d'Any d'Armengol.

PalmaLa presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha replicat el discurs de Cap d'Any de la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat que és una "mostra de l'absoluta desconnexió" i ha augurat que el 2023 serà "l'any del canvi a les Balears".

Així ho ha indicat la dirigent popular en una nota de premsa recollida per Europa Press, en la qual ha coincidit amb la presidenta que el 2023 serà "l'any d'una transformació històrica, però perquè serà l'any del canvi a les Illes".

"El més il·lustratiu del discurs ha estat que es vegi Armengol sola al carrer, perquè és un lloc del qual ha desconnectat fa molt de temps i ja no és a temps de reconnectar-hi", ha argumentat la candidata del partit a la presidència.

A parer seu, el discurs de Cap d'Any és una oportunitat per fer balanç de la situació a les Illes i, en comptes d'això, Armengol "es va limitar a vendre la seva habitual propaganda". "Armengol no pot sortir al carrer a dir a la gent que enguany ha estat el de la completa recuperació econòmica i social, quan els ciutadans viuen ofegats per l'encariment del preu de la cistella de la compra, el llum o les hipoteques", ha remarcat Prohens, que ha percebut les seves paraules com "una mostra absoluta de la desconnexió d'Armengol".

La líder balear del PP ha subratllat que quan Armengol parla de futur, després de vuit anys, per dir que "enguany serà l'any de l'impuls cap a la diversificació econòmica, la mobilitat sostenible o que un habitatge digne no pot ser una utopia, reconeix els seus fracassos i ja no sona creïble".

Un discurs "triomfalista i electoralista"

En la mateixa línia s'ha expressat la coordinadora autonòmica de Ciutadans, Patricia Guasp, que ha titllat les paraules d'Armengol d'"electoralisme" i "triomfalisme", a més d'advertir que la presidenta ha emprat el discurs per vendre els seus "mil anuncis".

"Durant tot el discurs s'ha dedicat a repetir els mateixos anuncis que ja va fer a l'octubre al Debat de Política General i hi ha mancat l'autocrítica", ha assenyalat la dirigent dels taronges en un comunicat.

La portaveu del partit al Parlament ha recriminat que durant el discurs ha trobat "zero autocrítica i zero balanços del 2022", i per això ha qualificat la intervenció de la presidenta del Govern de "triomfalista, electoralista i allunyada de la realitat en la qual viuen les famílies". "Totes les mesures que ven Armengol no són suficients ni són efectives perquè arriben a un percentatge molt baix de famílies, pime i autònoms", ha apuntat Guasp.

stats