28-M
Política 13/05/2023

Prohens es compromet a posar en marxa un pla de bonificacions per als agricultors

Més enllà de les ajudes, la candidata al Govern s'ha mostrat plenament convençuda del potencial del sector primari

ARA Balears
1 min
La candidata del PP, Margalida Prohens, a Campos

PalmaLa candidata del PP al Parlament, Marga Prohens, s'ha desplaçat aquest dissabte a Campos on, en el marc de la tradicional Fira de les Vaques, s'ha compromès a posar en marxa un pla de suport a agricultors i ramaders, "amb bonificacions, agilitació de tràmits administratius i eliminació de burocràcia". Acompanyada per la batlessa de Campos i candidata a la reelecció, Francisca Porquer, i el portaveu de la campanya electoral del PP, Sebastià Sagreras, Prohens també s'ha compromès a pagar les ajudes sol·licitades per pagesos i ramaders abans de quatre mesos des de la sol·licitud del pagament.

Més enllà de les ajudes, la candidata al Govern s'ha mostrat plenament convençuda del potencial del sector primari de les Illes: “Se n'ha de garantir la rendibilitat recuperant l'esperit de la llei agrària del PP per a l'impuls de l'activitat agrària amb activitats complementàries”.

Marga Prohens ha apostat pel rejoveniment i relleu generacional del sector. “Hem d'estar preparats amb professionals qualificats i per a això impulsarem programes de formació professional especialitzada orientats al sector primari i apostarem per la modernització tecnològica de les explotacions agràries”.

“També incidirem en una agricultura sostenible amb fórmules de circularitat: implantant sistemes de regadiu amb aigües regenerades que afavoreixin la recàrrega d'aqüífers i la millora de la depuració”, ha afegit.

stats