Política 04/07/2019

Un programa de la televisió pública francesa presentarà Menorca com a destinació turística

L'equip de '50' Inside' està configurat per 13 persones i el presenta el popular Nikos Aliagas

Ivan Martín
1 min
L'equip del programa ha rodat en diferents localitzacions obtenint un espectacular resultat final.

MaóLa televisió francesa TF1 emetrà a partir del 13 de juliol i fins al 24 d'agost un total de set espais de set minuts amb l'objectiu de destacar les potencialitats de Menorca com a destinació turística. Un equip del conegut magazín '50' Inside' va rodar durant quatre dies a set localitzacions diferents com Cala Mitjana, Cala en Brut, el poblat de Binibèquer Vell, el far i la península de Cavalleria, la cova d'en Xoroi i dos hotels rurals. El repte del programa és presentar Menorca com una destinació paradisíaca pròxima a França i destacar els valors naturals de la Reserva de la Biosfera, la bellesa del litoral, el clima i la qualitat dels serveis turístics i la planta d'allotjament.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, s'ha mostrat contenta per poder traslladar a l'exterior una imatge d'aquestes característiques de Menorca. "El valor econòmic de disposar d'aquests espais en un dels programes amb més audiència de la televisió pública francesa és altíssim. Estam aconseguint que els principals mercats europeus mirin Menorca com una destinació diferenciada i de qualitat", ha destacat. A més, Salord ha agraït l'estreta col·laboració amb el sector privat "per la prestació de serveis de qualitat i per l'eficaç comercialització, com també a tots els menorquins perquè, gràcies al compromís ciutadà, l'illa és avui una destinació única a la Mediterrània".

L'equip de '50' Inside' està configurat per 13 persones i el presenta el popular Nikos Aliagas. El programa s'emet tots els dissabtes i, a més de descobrir destinacions turístiques, tracta sobre la vida de personatges famosos, fet que funciona com un reclam efectiu per a l'audiència.

stats