Política 15/02/2021

El PP vol que Armengol expliqui al Parlament la remodelació del Govern

El líder de la formació, Biel Company, ha criticat que els canvis són per "despistar l'opinió pública"

1 min
El president del PP balear, Biel Company.

El líder del PP balear, Biel Company, ha demanat que la presidenta Francina Armengol expliqui en el Parlament per què ha remodelat àrees del Govern que en opinió del popular no són "necessàries". "Es mantenen els consellers que han estat més qüestionats i que són responsables que la situació hagi estat un caos durant la pandèmia", ha criticat en una roda de premsa.

Company ha dit que els canvis en l'Executiu són per "despistar l'opinió pública" en un moment de situació complicada per la polèmica de la vacunació de càrrecs polítics i "manifestacions al carrer" contra Armengol. El PP també ha demanat que compareguin els nous consellers per explicar les principals línies programàtiques que pensen desenvolupar.

El popular ha censurat que la remodelació es plantegi per interessos "partidistes", i que tots els càrrecs del PSIB han estat "recol·locats". D'altra banda, el president del PP balear també ha comentat que en el ple de dimarts donaran suport a la iniciativa de MÉS i El Pi contra els pressupostos de l'Estat.

En la mateixa línia, i com ja va dir divendres la portaveu parlamentària de Ciutadans, Patrícia Guasp, la remodelació és una "estratègia per tapar la crisi interna del Govern". També ha dit que la reducció del nombre d'alts càrrecs és insuficient.

stats