Política 14/08/2018

El PP se suma a les queixes dels usuaris pel col·lapse del tren durant el Much

L'associació d'usuaris i diversos passatgers també s'han queixat

Jaume Ribas
1 min
El PP exigeix responsabilitats a Marc Pons pel col·lapse del tren durant el Much

PalmaEl Partit Popular ha distribuït aquest dimarts matí una nota en què exigeix responsabilitats polítiques al conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, "pels continus problemes als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) que provoquen les reiterades queixes dels usuaris" i cita, en concret, "la falta de previsió i de serveis especials amb motiu de la festa del Much a Sineu" de dilluns, cosa que va provocar diversos problemes que afectaren centenars de persones, transbords que no es feren correctament, saturació i esperes.

La queixa del PP reitera la que dilluns ja va fer l'Associació d'Usuaris del Tren i diversos usuaris a través de les xarxes socials.

Segons els conservadors "no hi ha previsió, no s'han restablert les freqüències retallades ara ja fa gairebé dos anys" i per això "durant tota la legislatura s'han anat repetint veritables despropòsits amb el tema del tren i metro". La formació que presideix Biel Company diu "que el Govern del Pacte hauria de deixar de fer anuncis propagandístics per centrar-se en els veritables problemes del dia a dia".

Per tot això, el Partit Popular de les Illes Balears considera que "si Marc Pons no assumeix responsabilitats polítiques en la seva conselleria, ha de ser la presidenta Armengol la que hagi de decidir què fan perquè està clar que SFM ha anat de cada vegada a pitjor durant aquests més de tres anys". Segons el PP, aquests problemes han provocat "que els ciutadans optin pel transport privat, ja que amb Armengol el transport públic no és una alternativa ni ràpida ni eficaç".

stats