Política 11/04/2022

El PP reclama la reforma "urgent" de la rotonda del Camí dels Reis amb la carretera de Sóller

Considera que constitueix "un punt negre" de la xarxa viària de Mallorca

ARA Balears
1 min
Representants del PP a la rotonda del Camí dels Reis amb la carretera de Sóller.

PalmaEl portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha demanat aquest dilluns que es faci una reforma "integral i urgent" de la rotonda que uneix el Camí dels Reis amb la carretera de Sóller i l'accés al polígon de Son Castelló, ja que considera que constitueix "un punt negre" de la xarxa viària insular.

Galmés ha recordat que per aquesta rotonda hi circulen uns 50.000 vehicles cada dia i que les actuacions de la institució insular en aquest espai per millorar el trànsit "no han aconseguit l'objectiu principal de proporcionar seguretat a tots els vehicles que hi transiten", segons recull Europa Press.

Critica la "improvisació"

En aquest sentit, el portaveu insular de la formació ha dit que la darrera "improvisació" del Consell de Mallorca ha "alterat" els trams de dos i tres carrils, i "ha provocat embossos i ha generat una gran inseguretat entre els veïns i usuaris". En aquest sentit, també ha assenyalat que la darrera modificació de la zona "ocasiona molts accidents i maniobres".

És per això que, en el pròxim ple insular, el PP reclamarà al Departament de Mobilitat i Infraestructures que executi la reforma d'aquesta rotonda "amb la màxima urgència", a fi de solucionar el "caos circulatori" que provoca l'actual disseny d'aquest element viari.

stats