Política 06/04/2021

El PP reclama acabar el segon cinturó de Palma i denuncia "el caos circulatori a la ciutat"

El líder popular a les Illes, Biel Company, ha dit que "és una vergonya" que aquest projecte estigui aturat

ARA Balears
1 min
Biel Company, acompanyat de Llorenç Galmés, Maurici Rovira, Mercedes Celeste i Jaime Martínez.

PalmaEl president del PP a les Balears, Biel Company, ha denunciat l'actual "caos circulatori a Palma a causa de l'incompliment del conveni de carreteres". El líder popular ha exigit acabar el segon cinturó de Palma, que va des de l'autopista d'Inca fins al Coll d'en Rabassa: "Es milloraria la circulació i els accessos a la via de cintura", ha dit Company.

El popular ha assenyalat que "és una vergonya" que aquest projecte estigui aturat, i ha afegit que aquesta infraestructura "ve d'un projecte d'un conveni de carreteres que es va signar el 2007 i suposava 400 milions d'euros en inversió d'obra pública a Mallorca i actualment només s'ha executat la meitat". Company ha insistit que "no voldríem que aquests 200 milions es perdessin per la mala gestió d'Armengol i Cladera".

El president del PP ha recordat que era un compromís de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acabar el projecte abans que acabés la legislatura. "No es pot plantejar llevar un carril al passeig Marítim o un gran projecte d'inversió de 235 milions pagats per Europa al Dic de l'Oest sense resoldre primer aquesta infraestructura, perquè en cas contrari col·lapsarem encara més la via de cintura actual", ha recalcat Company.

stats