El PP de Palma demanarà que es declari la pujada a Lluc a peu activitat d'interès públic

El grup municipal popular presentarà la proposta al ple de juliol amb l'objectiu de garantir que es pugui fer cada any 

El Partit Popular de Palma presentarà en el proper ple municipal de juliol una proposta amb la intenció que es declari la tradicional pujada a Lluc a peu activitat d'interès públic municipal. 

Així ho ha explicat avui la portaveu del grup popular, Marga Durán, qui assegura que no comprèn per què l'Ajuntament de Palma i el Consell Insular no s'han posat d'acord per garantir que enguany es pugui fer aquesta marxa, que té 45 anys d'història. Durán ha dit que aquesta activitat forma part del patrimoni cultural de la ciutat per la seva trajectòria i els seus alts índexs de participació (7.000 persones l'any passat). 

Enguany ha canviat la junta que organitzava tradicionalment aquesta marxa i també el seu president, Tolo Güell, que ha estat substituït per Isaac Hernández. Hernández ha avisat que enguany no se celebraria per manca de finançament. Assegura que els 25.000 euros que reben per part del Consell de Mallorca no són suficients, ja que les despeses s'han incrementat i actualment l'organització i la posada en marxa de l'activitat suposen una inversió de 40.000 euros. 

Tolo Güell: “Estic segur que la pujada a Lluc a peu es farà”

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF