Política 26/05/2023

El PP retreu que Jover hagi utilitzat la filla de Prohens "per atacar-la" en un debat electoral

"Vostè ha robat drets a la seva filla, però no es preocupi, perquè els hi tornarem a donar", ha afirmat la candidata d'Unides Podem sobre la reforma de la llei del 'només sí és sí'

ARA Balears
2 min
La coordinadora autonòmica de Podem a les Balears, Antònia Jover.

PalmaEl darrer debat electoral entre els candidats a les eleccions autonòmiques, organitzat per la Cadena Ser aquest divendres a Palma, ha causat una gran polèmica per unes paraules que ha pronunciat l'aspirant per part d'Unides Podem (UP), Antònia Jover. En el darrer bloc del debat, referent als pactes electorals, Jover ha retret la reforma de la llei del 'només sí és sí', impulsada pel PP i el PSOE després del degoteig de rebaixes de condemnes a agressors sexuals. "Vostè ha robat drets a la seva filla, però no es preocupi, que els hi tornarem a donar", ha expressat.

La candidata del PP, Marga Prohens, per al·lusions, ha replicat immediatament: "Senyora Jover, no li permet que utilitzi el nom de la meva filla. Comprenc que està desesperada, això que ha fet és molt seriós", ha assenyalat. Prohens ha recordat que aquest dijous va venir la vicepresidenta del govern espanyol i impulsora de Sumar, Yolanda Díaz, que va remarcar que Jover seria "una gran consellera", i no presidenta.

"Vostè ha llevat drets a totes les dones i això no li ho poden perdonar. No es faci feminista, perquè només ha fet que ens hagin de demanar si dúiem falda curta, o que ens hagin d'assenyalar quan ens han violat", ha recalcat Jover. "El nom de la meva filla és sagrat, no se'l pot posar a la boca", ha repetit Prohens, visiblement enfadada.

Al cap d'uns minuts, el PP ha tret un comunicat en què "deplora profundament la utilització per part de Podem de la filla de Prohens per atacar-la". "Denunciam l'obsessió de l'esquerra per enfangar fins al darrer dia una campanya electoral que ha tingut com a final la utilització d'una nina d'un any pel simple fet de ser la filla de la candidata del PP", han criticat.

stats