Política 14/07/2021

El PP denuncia que el Consell de Mallorca incompleix el pagament de les ajudes a entitats per a discapacitats

Retreuen a Cladera retards de més de quatre mesos

ARA Balears
1 min
Catalina Cirer i Llorenç Galmés, durant la roda de premsa.

PalmaEl Partit Popular ha denunciat aquest dimarts l'incompliment per part de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, del pagament de les ajudes a entitats socials per a persones amb discapacitat. En aquest sentit, el portaveu del Grup Popular, Llorenç Galmés, ha retret a Cladera retards de més de quatre mesos en el pagament de les places concertades, "quan la llei diu que s'han de pagar en un màxim de 40 dies".

En roda de premsa, Galmés ha manifestat que "amb quin to i quina cara Cladera parlarà de Serveis Socials al seu discurs del Debat de Política General del Consell de Mallorca". El portaveu popular ha assegurat que "hi ha ajudes per a material de protecció contra el covid que fa més de vuit mesos que no es paguen, és gravíssim".

Per altra banda, la consellera del PP Catalina Cirer ha dit que "no entenem que amb més pressupost que mai paguin tan tard, coincidint amb la crisi per la pandèmia". Cirer ha apuntat "hi ha places per a persones amb discapacitat sense concert, pendents des del mes de febrer i d'altres, també sense concert i pendents d'aprovar, que tenen factures de l'any 2020 sense pagar".

stats