Política 13/05/2022

El PP demana aturar la tramitació del PMUS de Palma perquè "s'ha fet d'esquena" als ciutadans

La formació considera que aquest pla "només genera problemes", fet pel qual hi ha presentat vuit esmenes

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu dels carrers de Palma.

El PP a l'Ajuntament de Palma ha demanat aquest divendres que es paralitzi la tramitació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) perquè considera que "s'ha fet d'esquena" als ciutadans i que "només genera problemes".

El president municipal de la formació, Jaime Martínez, ha manifestat en declaracions als mitjans que aquest PMUS "arriba tard i malament", ja que l'anterior pla de mobilitat tenia vigència fins al 2020, segons recull Europa Press.

Qüestió de temps

"A Hila se li està acabant el temps i està intentant ficar-nos amb calçador el seu model de ciutat sense comptar amb tots els que hi tenen molt a dir, com els ciutadans, els sectors econòmics i la resta d'institucions", ha criticat Martínez.

Segons la seva opinió, aquest pla compta amb xifres "irreals", atès que les dades poblacionals amb les quals s'està treballant "estan desfasades". "Condemnarà mercats municipals i petits comerços", ha assegurat.

De les esmenes presentades, destaca l'eliminació de la lliure entrada a les Àrees de Circulació Restringida (ACIRE) i de la possibilitat d'utilitzar el carril bus, així com l'ampliació de la zona ORA, segons ha indicat Martínez.

stats