El PP es compromet a mantenir "intacte" el descompte de resident del 75%

El PP demana que la bonificació s'apliqui en finalitzar el procés de compra “perquè el 75% sigui real”

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, acompanyat dels candidats al Congrés i Senat, Marga  Prohens , María Salom i Javier Bonet, ha visitat aquest dimecres dematí l'aeroport, des d'on ha afirmat que "el Partit Popular no farà ni un pas enrere amb el descompte de resident; no permetrem que Francina Armengol i Sánchez ens llevin el que el govern del PP va aconseguir".

Company ha recordat que "va ser el Partit Popular qui va aprovar el 75% de resident i és el PSOE de Sánchez qui vol retallar el que és un dret dels ciutadans de les Illes; per això, el ministre  Ábalos  està revisant les declaracions de renda dels qui viatjam". "No tenim el Règim Especial de les Illes Balears, no sabem res dels ‘convenis fantasma’ que va prometre Armengol, no hem rebut res del Conveni de carreteres i no permetrem que aquest mateix PSOE de Sánchez i Armengol ens llevi el descompte de resident que tant ens ha costat aconseguir”, ha dit el president del PP.

Per part seva, Marga  Prohens  ha afirmat que “no tenim cap dubte que si el 10 de novembre Pedro Sánchez és president de govern hi haurà retallades en el descompte de resident; en canvi, Pablo Casado s'ha compromès a mantenir-lo en els termes actuals”. La candidata del PP ha apuntat que "no és de rebut que el ministre  Ábalos  consideri que els ciutadans de Balears són defraudadors i fan un mal ús del descompte", i ha recordat al ministre que "es tracta d'un dret que ens correspon, perquè, a diferència d'altres llocs de la Península que disposen de l'AVE, o d'autopistes o autobusos subvencionats, nosaltres només podem moure'ns amb avió o amb vaixell".

Finalment,  Prohens  ha assenyalat que "des del Partit Popular proposam que, perquè el 75% de descompte de resident sigui real, s'apliqui en finalitzar el procés de compra dels bitllets i no al principi, com ocorre ara".

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF