Política 14/06/2019

El popular Éric Jareño serà batle de Llucmajor gràcies a un acord a sis bandes

PP, Ciutadans, ASI, Llibertat Llucmajor, Vox i el regidor expulsat d'aquest partit investiran dissabte el nou alcalde

Ara Balears
1 min
Els signants del pacte de govern a Llucmajor

PalmaPP, Ciutadans, ASI, Llibertat Llucmajor i Vox han arribat a un acord per governar l'Ajuntament de Llucmajor els propers quatre anys, en els quals el batle serà el popular Éric Jareño, segons s'explica en una nota del Partit Popular. A més, el pacte té el suport de Raúl Domínguez, que ha estat expulsat de Vox.

"Aquest divendres tots els grups han signat un compromís per governar Llucmajor durant els propers quatre anys, ja que posen el municipi i els seus ciutadans per davant de les sigles polítiques i dels partits, i cerquen el millor per al municipi", s'explica en el comunicat.

El govern estarà format pel PP (5), Ciutadans (2), Llibertat (2) i ASI (1). La investidura inclou, a més, un acord entre el Partit Popular, Vox i Raúl Domínguez. "D'aquesta manera, impossibiliten que es revalidi el tripartit format per PSOE, MÉS i El Pi amb tres batles, ja que fan que només Jareño sigui batle durant els quatre anys", es destaca.

Del nou equip de govern, només tres han estat regidors anteriorment, la qual cosa significa que hi haurà una gran renovació dins l'Ajuntament.

stats