Presidència
Política 16/08/2023

PP: "Amb la candidatura d'Armengol, Sánchez demostra que li importa poc l'opinió de les Balears"

Diuen que el 28 de maig "els ciutadans li van fer perdre el Govern davant Prohens"

ARA Balears
1 min
José Vicente Marí, en una intervenció en el Parlament

PalmaEl diputat del PP de les Balears José Vicente Marí Bosó ha qüestionat que el president del govern en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, hagi proposat la diputada Francina Armengol com a candidata a presidir el Congrés. Segons ha dit, amb aquesta prosposta "demostra que li importa poc l'opinió dels ciutadans de les Balears, que han censurat dues vegades Armengol".

Marí Bosó ha criticat que a les passades eleccions del 28 de maig "els ciutadans van fer perdre el Govern a Armengol davant Marga Prohens, i a les eleccions generals del 23 de maig juliol va tornar a perdre".

En un comunicat, el 'popular' ha considerat "un despropòsit" que el PSOE presenti Armengol com a "líder en polítiques d'igualtat, quan va ser qui va defensar amb més afany la llei del 'sí és sí' mentre excarcerava agressors sexuals" o qui "va rebutjar investigar el descontrol en la protecció de les menors tutelades explotades". També ha qüestionat que "es posi d'exemple de la convivència de les dues llengües cooficials, quan ha eliminat el castellà a les aules" i després d'"haver imposat el requisit del català als metges quan en falten".

stats