Política 28/05/2021

El PP de Campanet avisa: retirarà el suport al pacte si els socialistes no els tenen “en compte”

El representat popular, Sebastià Pons, es sent decebut amb el govern liderat per Bestard

2 min
Campanet: el poble que No estimava les dones

CampanetEl PP de Campanet podria retirar el suport a l'equip de govern liderat per Rosa Bestard per no tenir-los "en compte". Així ho ha afirmat el regidor Popular, Sebastià Pons, qui també ha confessat sentir-se "decebut" amb els socialistes de Campanet. "Vàrem donar suport al PSOE, però veim que no compleix amb les nostres expectatives. Estam defraudats", lamenta el regidor del PP.

"De moment hem manifestat la queixa dels nostres afiliats. Ara veurem que farà l'equip de govern per posar-hi remei. Li donam l'oportunitat de fer més cas a les nostres peticions. Si no, possiblement, deixarem de donar-li suport", ha insistit.

Pons ha manifestat que el PP dona suport als socialistes "a canvi" que els escolti. "Prenem quasi totes les decisions sense tenir-mos en compte. Després es parla de pactes, però no n'hi ha cap, perquè fan el que volen, van a la seva", afirma.

Aquesta situació no ha sorprès el regidor de MÉS per Campanet, Guillem Rosselló. "Ara ha esclatat el que nosaltres sempre hem dit: que hi ha un pacte. En els plenaris no hi ha una oposició per part del PP enfront del PSOE, sinó una posada en escena", afirma. Rosselló ha insistit que si els socialistes tenen "dificultats" per tirar endavant inversions i projectes "tenen damunt la taula un pacte amb MÉS, per quan vulguin pactar amb l'esquerra".

Cal recordar que el 2019 la força més votada va ser MÉS, amb cinc regidors. Amb aquest resultat, MÉS per Campanet aconseguia, una vegada més, situar-se al capdavant de l'Ajuntament. Però el 17 de juny, en el moment de la investidura, El Pi i els populars votaren a favor dels socialistes i Rosa Maria Bestard es convertí en la nova batlessa del municipi en un equip d'11 regidors. Després de 32 anys de govern nacionalista, llevat d'un petit parèntesi socialista, MÉS per Campanet va passar a l'oposició.

stats