Política 13/08/2020

El PP critica la "capitulació" d'Armengol davant la "indiferència" de Sánchez

El líder del partit a les Illes, Biel Company, considera una "presa de pèl" que el president espanyol només digués que mantindrà el descompte

Ara Balears
1 min
El president del Partit Popular a les Illes Balears, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha criticat aquest dijous la "capitulació" de la presidenta del Govern, Francina Armengol, davant la "indiferència" amb la qual el president espanyol, Pedro Sánchez, tracta les reivindicacions de les Balears, segons han informat els populars en un comunicat.

Company ha considerat una "presa de pèl" que l'únic anunci referit a les Illes que va fer Sánchez durant la seva visita a Palma fos que mantindrà el descompte del 75% en el transport per als residents. "Ahir va tornar a quedar clara la indiferència del president amb la situació de la nostra comunitat i la irrellevància d'Armengol a l'hora de defensar els interessos de les Balears", ha dit el líder balear del PP.

"Sánchez se'n va anar com va venir, amb les mans buides i sense cap compromís concret", ha afirmat Company, lamentant, a més, que el president espanyol eludís comprometre's a l'ampliació dels ERTO fins a març de l'any que ve. També critica que no digués res sobre millorar el finançament autonòmic ni al·ludís al Règim Especial per a les Balears (REB).

stats