Partits
Política 08/08/2023

El PP fa befa de l'acomiadament de treballadors de Podem

Els populars difonen un missatge a xarxes amb la notícia de la situació al partit morat

1 min
Podem ha fet la primera roda de premsa després del fracàs electoral: "Assumim els resultats"

PalmaEl Partit Popular ha difós a les xarxes socials el seu parer sobre l'acomiadament de set treballadors de Podem a les Illes Balears. "Però no deien que està prohibit acomiadar? Bon vent!", diuen a la piulada, on adjunten l'enllaç de la notícia de la situació d'aquests treballadors, que ben aviat quedaran sense feina.

Imatge del tuit que fa fet el PP aquest dimarts.

Els retrets al comentari dels populars no s'han fet esperar, i alguns han fet menció als casos de corrupció que varen afectar el partit en el passat. "Vosaltres sou els que més hauríeu de callar. Encara hi ha molts dubtes de com pagau la vostra seu", ha dit un tuitaire. "Quina llàstima, un partit de govern, en el seu perfil oficial, menystenen l'adversari i aplaudeixen l'empobriment de l'oferta ideològica. Normal que només els quedi l'extrema dreta per pactar i, excepte Vox, hagin perdut tots els companys que tenien", diu un altre.

En canvi, l'exsenador menorquí del PP, Jordi López, ha aprofitat per carregar contra Podem. "Aplicar la figura dels ERO per a l'acomiadament era un abús empresarial i una injustícia", ha dit, i ha fet servir el refrany espanyol consejos vendo que para mí no tengo, a més de qüestionar com es faran els acomiadaments: "Ara ens falta saber com calcularan la indemnització per acomiadament", ha sentenciat.

stats