Política 26/06/2021

El PP anuncia una proposició no de llei per defensar Son Bonet contra el projecte d'Aena

La proposta es debatrà pròximament al Congrés dels Diputats, segons ha anunciat la presidenta del partit a les Illes Balears, Marga Prohens

ARA Balears
1 min
Marga Prohens.

PalmaLa portaveu del Partit Popular per les Balears en el Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha anunciat que el partit ha presentat una proposició no de llei per demanar a Aena que freni el projecte del parc fotovoltaic a Son Bonet. "Això no va de colors ni de partits polítics, això és qüestió de seny, sentit comú i justícia", ha dit la presidenta del PP balear.

Segons ha indicat, la proposició no de llei es debatrà pròximament al Congrés. Prohens defensarà que Son Bonet quedi com a zona verda, "que és el que demanen els veïns i entitats que van des del GOB fins a Arca"; també demanaran a Aena que cerqui una altra ubicació per fer-hi el parc fotovoltaic, "perquè disposa de més terrenys".

Així mateix, la popular no ha oblidat dirigir-se directament a la presidenta del Govern, Francina Armengol. Li ha demanat que informi "puntualment i amb transparència" de les gestions que ha fet amb el ministre de Transport i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i li ha exigit que "faci servir la seva autoritat com a presidenta de les Illes Balears per defensar els interessos dels illencs i els ciutadans de Marratxí per damunt d'altres interessos".

stats