Política 09/04/2018

El PP acusa  la consellera de Turisme de ser "antiturística"

Marga Prohens responsabilitza Francina Armengol d'haver consentit que Busquets fos la màxima responsable de Turisme

Efe
1 min
El PP acusa  la consellera de Turisme de ser "antiturística".

PalmaLa portaveu parlamentària del PP, Marga Prohens, ha acusat avui la consellera de Turisme, Bel Busquets, de ser "antiturística" i ha retret al Govern la seva "equidistància" davant actes de "turismofòbia" com la manifestació d'aquest diumenge per l'arribada a Palma del creuer més gran del món.

Prohens ha responsabilitzat d'això la presidenta del Govern, Francina Armengol, que "ha consentit" que Busquets sigui la màxima responsable de Turisme.

En roda de premsa, la portaveu popular ha alertat de l'acumulació de dades negatives com ara el descens de la venda de paquets turístics a Mallorca per a la temporada vinent i l'alentiment del creixement de l'afiliació i de la baixada de l'atur.

Segons Prohens, el Govern "no ha fet res" per millorar la qualitat de l'oferta turística i, en canvi, ha suprimit les ajudes per a la "reconversió de la planta hotelera" que havia impulsat el PP.

D'altra banda, Prohens ha explicat que a la convenció del PP a Sevilla el líder regional, Biel Company, s'ha reunit amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i ha assegurat que prest es tancarà el projecte de llei del Règim Especial de Balears (REB).

stats