Política 19/11/2019

La cúpula del PP d'Andratx dimiteix i el partit espera que "reconsideri" la decisió

La presidenta del comitè local, Estefanía Gonzalvo, i la secretària, Anabel Curtó, han renunciat per "l'actitud d'indiferència" de Biel Company

Ara Balears
2 min
Estefanía Gonzalvo, amb l'exbatle d'Andratx, Jaume Porsell, en una imatge del PP andritxol a les xarxes socials

PalmaLa cúpula del PP d'Andratx ha presentat la dimissió a causa de "l'actitud d'indiferència" del comitè autonòmic i del president popular, Biel Company. La presidenta del comitè local, Estefanía Gonzalvo, i la secretària, Anabel Curtó, han comunicat mitjançant una carta a Company la decisió de renunciar als seus càrrecs en l'organització del partit, tant local com insular i autonòmic. El Partit Popular ha respost a la renúncia mitjançant un comunicat en què es demana a Gonzalvo i Curtó que "reconsiderin" la decisió.

"Amb relació a la renúncia dels seus càrrecs per part de la presidenta del PP d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, i de la secretària general (...), Anabel Curtó, el Partit Popular de les Illes Balears respecta aquesta decisió, al mateix temps que confia que ambdues la reconsiderin i que la situació es pugui reconduir els pròxims dies en benefici del nostre partit a Andratx", diu el comunicat del PP.

Tant Gonzalvo com Curtó han argumentat que el comitè autonòmic del partit no els ha donat "el suport i la consideració esperats", ni "durant els períodes electorals" ni "després".

En canvi, des del partit s'ha destacat "el magnífic treball" de Gonzalvo i Curtó "al capdavant del PP d'Andratx els darrers anys", fins al punt de "ser la força més votada en les eleccions municipals" de maig. "El pacte de les formacions d'esquerres amb El Pi impossibilitaren que el PP assolís la batlia d'Andratx en la persona d'Estefanía Gonzalvo, que hauria estat l'opció més beneficiosa per als ciutadans del municipi", continua el text que els populars han fet públic.

Segons les dues dimissionàries, els afiliats, simpatitzants i regidors "no es mereixen l'actitud d'indiferència" dels darrers mesos. "És per això i per convicció personal que no podem continuar al capdavant d'una junta no valorada a escala autonòmica", apunten.

Des del PP s'ha assegurat que la formació "continuarà treballant" per "reconduir la situació" perquè el partit continuï sent "referent" a Andratx.

stats