Política 04/12/2019

La Policia Local de Palma disposarà de 75 porres extensibles i dos escuts antibales

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, ha explicat que és un equipament exigit pel Ministeri de l'Interior

K. O.
1 min
La Policia Nacional demana col·laboració per trobar a la dona desapareguda en 2018

PalmaLa Policia Local de Palma disposarà de nou armament per afrontar possibles atemptats terroristes. La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, ha explicat aquests dimecres que la junta de govern de l'ajuntament palmesà ha aprovat una inversió de 20.000 euros per comprar 75 porres extensibles i dos escuts de protecció antibales. La regidora ha recordat que el Ministeri de l'Interior exigeix aquest equipament perquè "estam en nivell d'alerta quatre per amenaça terrorista".

Adrover ha explicat que Cort destinarà 1,1 milions d'euros a comprar nou material per al cos policial local i els Bombers de Palma, fent servir fons del romanent del 2018 i partides del 2020. "Aquesta quantitat, sumada als dos milions que ja vàrem anunciar la setmana passada, s'invertiran en nous vehicles i altres millores", ha dit la regidora, i ha afegit que, en total, es disposarà de més de tres milions.

La regidora també ha anunciat que s'ha aprovat la licitació per a la contractació d'una empresa externa perquè gestioni el servei i el manteniment de la flota de vehicles del cos policial. "Serà la primera vegada que Cort faci aquest tipus de contractació", ha dit Adrover.

stats