Política 30/07/2018

Podem: "Les declaracions de Casado sobre els immigrants són xenòfobes, feixistes i falses"

La portaveu adjunta de Podem, Laura Camargo, ha criticat durament les paraules del recent nomenat president del Partit Popular

Aina Riera Serra
1 min
Podem: "Les declaracions de Casado sobre els immigrants són xenòfobes, feixistes i falses"

Palma"No hi pot haver papers per a tothom, Espanya no pot acollir tots els africans que volen venir a Europa". Amb aquest to es pronunciava diumenge el nou president del Partit Popular, Pablo Casado, sobre la qüestió de la immigració. Unes declaracions que han provocat reaccions de rebuig per part de membres del govern estatal, a més d'organitzacions de defensa dels drets humans.

Aquí, també el grup Podem ha volgut pronunciar-se al respecte. La portaveu adjunta d'aquesta formació, Laura Camargo, ha dit que Pablo Casado està plagiant el discurs de l'extrema dreta i que això acabarà per reflectir-se en les enquestes d'intenció de vot.

Les declaracions de Casado "són incorrectes, racistes, xenòfobes, feixistes i falses". Camargo ha explicat que actualment el 9,5% de la població a l'Estat espanyol és d'origen estranger i que, d'aquesta, el 16% és originària de l'Àfrica, fet que demostra l'esforç que s'ha fet fins ara per a la integració d'aquestes persones. A més, ha explicat que enguany ha estat especialment diferent, perquè s'ha rebut molt manco població estrangera en comparació amb anys anteriors.

stats