Local
Política 02/10/2023

Dimiteix Antònia Jover com a coordinadora de Podem Balears

La formació morada inicia el camí a una assemblea ciutadana amb la designació d'un equip tècnic dirigit per Lucía Muñoz

ARA Balears
2 min
La candidata al Parlament, Antònia Jover, intervè durant el míting.

PalmaAntònia Jover ha dimitit com a coordinadora de Podem Balears. Així n'ha informat el partit aquest dilluns en una nota de premsa, en la qual també ha explicat que el Consell de Coordinació Estatal de Podem Balears ha aprovat la designació d'un equip tècnic que assumirà la direcció del partit a les Illes.

La funció d'aquest equip serà fer els processos necessaris per a la preparació d'una assemblea ciutadana autonòmica de la qual sorgirà un nou full de ruta polític del partit, així com l'elecció d'una nova direcció.

La ja excoordinadora del partit a les Illes i exdiputada, Antònia Jover, ha dit que aquest equip està compost per representants amb "una destacada trajectòria progressista, feminista i de defensa dels drets socials".

Aquest procés del partit a les Illes culminarà amb una conferència política estatal al novembre i l'organització d'una assemblea ciutadana autonòmica.

L'equip tècnic estarà coordinat per la regidora del partit a l'Ajuntament de Palma, Lucía Muñoz, que també farà de responsable de Finances, i inclourà representants de Mallorca, les Pitiüses i Menorca.

Muñoz ha agraït a Antònia Jover la seva "labor valenta" al capdavant del partit a les Illes i ha declarat assumir "amb responsabilitat el repte d'enfortir el partit".

La resta de l'equip estarà format per Iván Sevillano, que serà el responsable d'Organització; Marilena Tugores, responsable d'Estratègia i Anàlisi política; José Antonio Sarriá, que serà el responsable de Cercles i Participació, i Jesús Jurado, l'encarregat de l'àrea de Societat Civil.

Per la seva banda, Cristina Gómez serà la responsable de Comunicació; Amadeu Benadet, responsable de Programa; Fernando Gómez, l'encarregat de l'àrea d'Acció Institucional, i Angie Rosselló, la responsable de l'àrea de Feminismes i LGTBI.

stats