Eleccions europees 2024
Política 06/04/2024

El Pi es presentarà a les eleccions europees amb Coalició Canària i el PNB: "És important que tinguem una veu al Parlament"

El president de la formació, Tolo Gili, assegura que els dos partits són "miralls en els quals reflectir-se per continuar creixent com a formació política"

ARA Balears
1 min
El president d'El Pi, Tolo gili

PalmaEl Consell General d'El Pi ha aprovat anar a les eleccions europees del juny amb Coalició Canària i el PNB. "És molt important que tinguem una veu al Parlament Europeu", ha expressat el president de la formació, Tolo Gili, qui ha afegit que "des d'allà es decideixen temes tan importants com les polítiques agràries i pesqueres, les polítiques de transport i les taxes verdes que incrementen el preu dels bitllets sense tenir en compte la insularitat".

Així, Gili ha explicat que tant el PNB com Coalició Canària "són miralls en els quals reflectir-se per continuar creixent com a formació política". "Fa anys que tenim eurodiputats de les Balears, però hi han tingut poca influència, per no dir gens, a l'hora de millorar la insularitat o les polítiques agràries o de transport", ha apuntat.

Finalment, el president del partit ha remarcat que redoblaran els esforços perquè "els illencs entenguin la importància de la cita electoral del pròxim juny".

stats