Política 19/05/2018

El Pi proposa fer arribar el metro de Palma fins a l'aeroport, l'hospital Son Espases i Pere Garau

La formació política considera imprescindible fer una aposta per l'ampliació del metro i el tren a Mallorca

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA BALEARS.

PalmaEl Pi ha proposat fer arribar el metro de Palma fins a l'aeroport, l'hospital Son Espases i el barri de Pere Garau. Aquesta és una de les propostes consensuades aquest dissabte pel consell general del partit, que s'ha reunit per abordar les seves propostes en matèria de mobilitat.

La formació política considera imprescindible fer una aposta per l'ampliació del metro i el tren a Mallorca per garantir un sistema públic de transport eficaç i de qualitat, ha informat El Pi en un comunicat.

A més de l'extensió del metro, plantegen ampliar les línies ferroviàries per fer arribar el tren fins a Artà i ses Salines.

Davant el col·lapse continuat de les carreteres de Mallorca, El Pi reclama concloure les fases pendents del segon cinturó de Palma i la millora dels 700 quilòmetres de carreteres secundàries de les Illes.

Segons el president d'El Pi, Jaume Font, és "imprescindible fer una inversió en aquesta xarxa viària secundària amb l'adequació dels accessos, interseccions i eliminacions dels punts negres existents".

El màxim òrgan polític d'El Pi, reunit aquest dissabte dematí, també ha confirmat la seva aposta per convertir Formentera en illa elèctrica i ha reclamat un augment de les freqüències de bus del TIB a Mallorca i la millora del servei de busos a Eivissa.

stats