Consell de Mallorca
Política 09/11/2022

El Pi demana que s'eliminin les places turístiques obsoletes per crear habitatges i continuar amb la promoció

La formació ha registrat 71 propostes de resolució en el Consell de Mallorca derivades del Debat de Política General

ARA Balears
1 min
La portaveu d'El Pi, Xisca Mora

PalmaEl Pi ha demanat eliminar les places turístiques obsoletes per crear habitatges, continuar amb la promoció turística per desestacionalitzar Mallorca i millorar les carreteres per reduir la sinistralitat, segons recullen algunes de les 71 propostes de resolució que ha presentat al Consell de Mallorca.

En una nota de premsa, el partit ha detallat aquest dimecres que ha sol·licitat impulsar la promoció turística fora de la temporada alta, i modificar el Pla d'Intervenció d'Àmbits Turístics (PIAT) per eliminar les places turístiques en establiments obsolets i crear més habitatges. Així mateix, la formació ha reclamat millorar carreteres com la de ses Salines cap a Colònia de Sant Jordi, o la de Llubí cap a Santa Margalida.

Segons la portaveu d'El Pi al Consell, Xisca Mora, l'objectiu és que la institució insular impulsi aquestes mesures per “millorar la vida dels ciutadans de Mallorca”. "Tots volem que el turisme no es concentri només els mesos d'estiu, que es creïn més habitatges assequibles o que acabin els accidents de trànsit. Per això hem presentat aquestes propostes, perquè el ple les aprovi i el Consell les executi", ha explicat Mora.

La portaveu ha reiterat que no desitja que les mesures quedin en "paper banyat" o "dins un calaix", perquè considera que les defensades suposarien millores per als joves. "Les futures generacions també han d'estar ateses. Per això demanam que es potenciï la difusió i el consum de produccions culturals, que es reconegui la participació de la joventut al voluntariat i que es fomenti ser emprenedor facilitant l'accés d'empreses emergents als tràmits", ha finalitzat Mora.

stats