Política 27/06/2019

Unes 200 persones es concentren davant la Delegació del govern espanyol per reclamar l'absolució dels presos

L'advocat de Puigdemont considera una "represàlia vestida de procés penal" el judici al Procés

Ara
1 min
La política catalana, 
 En llibertat condicional

BarcelonaUnes 200 persones s'han concentrat davant la Delegació del govern espanyol a Barcelona per demanar l'absolució dels presos a l'espera de la sentència. La protesta, convocada per la Crida Nacional per la República, ha començat a les 18 h i ha tallat la cruïlla entre els carrers Mallorca i Roger de Llúria.

Diverses personalitats han remarcat els arguments per a l'absolució dels presos. L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha insistit que "l'única solució passa per l'absolució" i ha considerat una "represàlia vestida de procés penal" el judici al Procés. A l'acte també hi han intervingut l'expresident del Parlament, Joan Rigol; la germana de Carles Puigdemont, Montse Puigdemont; diversos voluntaris de La Crida i l'activista Joan BonaNit.

Els concentrats, tots vestits amb roba blanca, portaven cartells d'"Absolució" i "Unitat" i han cridat "Ho tornarem a fer", la frase més significativa de l'al·legat final de Jordi Cuixart en el judici al Procés i que ara també és el lema de la campanya d'Òmnium.

stats