Política 20/03/2019

Lina Pons: "No podem permetre que toquin la nostra llengua"

La periodista serà la número dos de la llista d'El Pi al Parlament

Ara Balears
1 min
Lina Pons, durant la seva presentació d'aquest dimecres.

PalmaLa periodista Lina Pons serà la número dos de la candidatura d'El Pi al Parlament, encapçalada per Jaume Font. Durant la seva presentació aquest dimecres, Pons ha assegurat que "mai no pactaria amb Vox" i que considera inqüestionables la llengua i els drets de les dones". "La política va cap a extrems que no m'agraden. No podem permetre que toquin la nostra llengua ni fer passes enrere en els drets de les dones", ha assenyalat.

Pons, que serà segona a la llista en substitució de Maria Antònia Sureda, ha reconegut que "va ser impossible dir que no a l’oferiment d’El Pi perquè aquesta formació representa el seny i la moderació que duc al meu ADN".

La candidata ha ofert "dedicació, honestedat i passió per defensar temes com la justícia social, la nostra llengua, les polítiques d'igualtat i les correccions de les desigualtats que patim a causa de la insularitat".

Per la seva banda, el president d'El Pi, Jaume Font, ha assegurat que la incorporació de Lina Pons al projecte "aporta un gran valor afegit a la candidatura i un bagatge professional que aporta una mirada nova a la nostra formació i a l'escenari polític balear en general".

També ha agraït que Pons "hagi fet una passa tan valenta i important com deixar la seva carrera professional per posar-se al servei dels ciutadans de la comunitat".

stats