Política 16/07/2021

Pere Joan Pons: "L'oposició prefereix tombar el Govern que salvar vides"

El PSIB comença les reunions per redactar la ponència marc del XIV Congrès del partit, que es durà a terme a la tardor

1 min
Reunió del PSIB per redactar la ponència marc del XIV Congrés del partit

PalmaEl diputat del PSIB al Congrés Pere Joan Pons ha carregat aquest divendres contra els partits de l'oposició, minuts abans de la primera reunió dels socialistes illencs per redactar la ponència marc del XIV Congrés del partit, que es durà a terme a la tardor. "L'oposició prefereix tombar el Govern que salvar vides", ha afirmat amb contundència, en ser demanat per la reclamació del PP, Cs i Vox perquè Armengol comparegui per explicar les al·lusions a la seva persona en el sumari del cas de l'Autoritat Portuària de Balears. Quant a l'actual situació de la pandèmia, Pons ha dit que, malgrat que "la prioritat és salvar vides", també és necessari "no crear alarmisme i recuperar l'economia".

La presidenta del Govern, Francina Armengol, també ha fet una crida a la calma aquest mateix divendres. "És un error que tothom opini sobre coses serioses i que afecten la població de les Illes", ha argumentat la presidenta. Així i tot, també ha admès que l'increment de contagis és "preocupant".

Pons ha assenyalat que la ponència marc girarà entorn de quatre eixos: els valors democràtics, la transformació econòmica en un context de transformació ecològica i digital, l'estat del benestar i l'aportació del PSIB a la construcció institucional i a la governança. "Duim gairebé un any treballant en el document Horitzons de futur i ara afrontam uns mesos intensos", ha assenyalat Pons.

stats