Política 22/03/2019

Pere Joan Pons: "Els socialistes complim amb la paraula que donam"

El número 1 del PSOE al Congrés per les Balears s'ha mostrat convençut que guanyaran les pròximes eleccions generals i autonòmiques

Ara Balears
1 min
Pere Joan Pons Sampietro: “Es tractará un nou model de finançament, però això ja és un segon estadi”

PalmaEl número 1 del PSOE al Congrés per les Balears en les eleccions del 28 d'abril, Pere Joan Pons, s'ha mostrat convençut que Pedro Sánchez continuarà sent president del govern espanyol i ha afirmat que són "la força assenyada, del diàleg i del seny; així ho hem demostrat aquests anys".

Pons ha recordat que "els socialistes complim amb la paraula donada" i que va iniciar la campanya electoral de 2016 a Llucmajor assegurant que no votaria Rajoy. "I així ho vam fer dient no a la seva investidura", ha postil·lat.

Pons ha expressat satisfacció pel treball dels socialistes a Llucmajor i per Francina Armengol al capdavant del Govern, ja que "ara tenim pau social, un creixement econòmic robust i un augment salarial per sobre de la mitjana nacional". "Estic convençut que guanyarem les pròximes eleccions generals i autonòmiques", ha manifestat Pons durant l'acte de presentació de Gori Estarellas a Llucmajor. Una bona gestió que també ha destacat en els 8 mesos de govern de Pedro Sánchez: "En tan poc temps hem tornat a posar les polítiques socials en l'agenda política, i això ens ha permès augmentar les pensions, el salari mínim interprofessional i tantes altres coses que volem continuar fent a partir del 28 de maig".

stats