Política 20/11/2021

Pep Jaume Umbert pren possessió com a nou batle de Sant Llorenç des Cardassar

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit a l'acte de relleu de Mateu Puigròs, que ha estat alcalde durant 26 anys

ARA Balears
2 min
El nou batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume Umbert, amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaEl socialista Pep Jaume Umbert ha assumit la batlia de Sant Llorenç des Cardassar aquest dissabte en un acte al qual també ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, segons ha informat Europa Press. Així, Umbert —militant socialista des de fa 27 anys— ha agafat el relleu de Mateu Puigròs, que ha estat al capdavant del municipi durant 26 anys.

Jaume ha anunciat que donarà continuïtat als acords assumits en el pacte de governabilitat amb els seus socis de govern (GISCa, MÉS i El PI) i que continuarà treballant per Sant Llorenç "amb la mateixa embranzida, amb total transparència i actitud de diàleg". "Continuarem complint els acords del pacte, els que ens han portat a materialitzar entre tots importants avenços per al nostre poble, com el conveni de la residència, la reforma de la unitat bàsica de salut, l'obra a l'arxiu, al carrer Mossèn Alcover de Son Carrió i al poliesportiu Sa Coma, entre altres", ha dit el nou batle.

Així mateix, el socialista ha dit que assumeix la responsabiltiat "amb el compromís de millorar cada dia, de saber escoltar cadascun dels membres de l'equip de govern, de l'oposició i de qualsevol ciutadà que s'acosti a donar-me consell". "Però també sabré prendre les meves pròpies decisions i rectificar quan m'equivoqui", ha puntualitzat.

El nou batle socialista de Sant Llorenç s'ha compromès a continuar treballant per una recuperació justa "perquè tots els llorencins i llorencines prosperin, perquè ningú quedi enrere, per saber sobreposar-se de les adversitats com s'ha fet en el passat, per ser capaços de posar la mirada en el futur que es vol per al poble, per ser feliços i bones persones". Amb la seva investidura, ja són socialistes les batlies de tots els municipis de la península de Llevant: Capdepera, amb Rafel Fernández; Artà, amb Manolo Galán; Son Servera, amb Natalia Troia, i Sant Llorenç.

Compromís del Govern

Per la seva banda, Armengol ha destacat que Jaume "és una persona fantàstica, extraordinària, que serà un gran batle perquè té una gran experiència i, a més, compta amb la seva humilitat i l'afecte que té cap al seu poble". Però també ha agraït "el treball fet per tot l'equip de govern des del principi de la legislatura, especialment al batle sortint, Mateu Pugiròs, per 26 anys de servei públic i dedicació al seu municipi".

"He vist el compromís d'un equip de govern que funciona, que, malgrat haver afrontat legislatures complicades -l'anterior per la torrentada i aquesta pel covid-19-, sempre ha estat a l'altura de les circumstàncies", ha apuntat Armengol. Finalment, Armengol ha traslladat el seu "compromís" i el del seu Govern per "accelerar al màxim aquelles qüestions encara no resoltes, perquè no tornin a ocórrer mai més situacions com la torrentada del 2018".

stats